Om mässan

Om mässan

OM
MÄSSAN

På Stockholm Beer & Whisky Festival möts tradition och innovation i en oslagbar kombination av hantverksöl, exklusiv whisky och en massa härliga upplevelser. Varje år samlas tusentals besökare för att utforska, träffa bryggare och destillatörer och kanske hitta en ny favorit?

Skåla, prova, dofta och njut!

24-25 OKTOBER 2025

Bra att veta inför ditt besök

Mässan arrangeras 24-25 oktober på Nacka Strandsmässan. Det blir en tredagars full med spännande provningar och möjlighet att upptäcka nya produkter.
Adress till mässan är Augustendalstorget 6, 131 52 Nacka Strand

Öppettider

Fredag 24/10: 15.00-22.00 (2 entrétider)
Lördag 25/10: 11.00-22.00 (3 entrétider)
För bransch- och fackfolk har vi en unik öppettid fredag 24/10 mellan 13:00-15:00.

Finns att provsmaka

Utställarna på Stockholm Beer & Whisky Festival säljer provsmakningar av öl (10 cl), sprit (2 cl) och vin/champagne (5 cl).

Ta dig till mäSSAN

Med buss: Buss 443 stannar 50m från entrén. Restid 12min från Slussen.
Med båt: Pendelbåt 80 från Allmänna Gränd (Djurgården). Restid 20min.
Med bil: Det finns begränsat med parkeringsplatser.

Kontantfritt evenemang

Stockholm Beer & Whisky Festival är ett kontantfritt evenemang, så se till att ha ditt kredit- eller betalkort redo för att provsmaka produkter i montrarna.
Swish går bra att använda hos våra deli-utställare.

GARDEROB OCH FÖRVARING

Stora väskor/ryggsäckar och tjocka jackor är ej tillåtna på mässområdet! Visitation av mässans vakter kan komma att ske av säkerhetsskäl.

Åldersgräns

20år. Barnvagn/barn i sele är ej tillåtet.

Öppettider

Öppettider och biljettinformation

Stockholm Beer & Whisky Festival arrangeras under tre dagar, 24-25 oktober, på Nacka Strandsmässan i Stockholm.

Biljettpriser och försäljning

Biljetter till festivalen kan köpas via Nortic.com och kan finnas att köpa i entrén, i mån av plats.

VÅRA ÖPPETTIDER

Fredag 24/10: 15.00-22.00 (2 entrétider)
Lördag 25/10: 11.00-22.00 (3 entrétider)
För bransch- och fackfolk har vi en unik öppettid fredag 24/10 mellan 13:00-15:00.

vad innebär Entrétider?

En entrétid innebär att du måste ha anlänt till mässan under din utsatta tid, men får självklart stanna så länge du vill.

Varmt välkommen till festivalen!

Vi ser fram emot att fira 33e upplagan av Stockholm Beer & Whisky Festival tillsammans med er.

Öppettider

Öppettider och biljettinformation

Stockholm Beer & Whisky Festival arrangeras under tre dagar, 4-6 september, på Nacka Strandsmässan i Stockholm.

Biljettförsäljning

Biljetter till festivalen köps via Nortic.com (kan gå att köpa i entrén, i mån av plats).

VÅRA ÖPPETTIDER

Torsdag: 15.00-22.00
Fredag: 14.00-22.00
Lördag: 11.00-22.00 (3 entrétider)

LÖRDAGENS ENTRétider

Lördagen är uppdelad i tre entrétider – under den tiden måste du ha anlänt till mässan. Du får självklart stanna hur länge du vill.

Varmt välkommen till festivalen!

Vi ser fram emot att fira 33e upplagan av Stockholm Beer & Whisky Festival tillsammans med er.

Stockholm Beer & Whisky Festival 2025

Expo på Nacka Strandsmässan i Stockholm

Nacka Strandsmässan uppfördes 1899, där fabrikören och pionjären Johan Victor Svensson började tillverka tändkulemotorer. Detta blev en sådan succé att fabriken växte till att bli en av landets största industriella arbetsplatser. Åren har gått och idag är lokalen en industriromantisk arena för utveckling och möten mellan människor.

Stockholm Beer & Whisky Festival 2025

Expo på Nacka Strandsmässan i Stockholm

Nacka Strandsmässan uppfördes 1899, där fabrikören och pionjären Johan Victor Svensson började tillverka tändkulemotorer. Detta blev en sådan succé att fabriken växte till att bli en av landets största industriella arbetsplatser. Åren har gått och idag är lokalen en industriromantisk arena för utveckling och möten mellan människor.

Några av våra utställare

Här är några av våra fantastiska utställare. Inom kort presenteras alla!

Köp biljetter nu och missa inte 2025 års största öl- och whiskyfest!

Säkra din plats på årets Stockholm Beer and Whisky Festival nu! Upplev de bästa utställarna inom öl, whisky, vin och mat.