Familjeföretaget Pralinhuset i Stockholm har tillverkat och sålt choklad sedan 1996. Det svenska hantverket och ett högkvalitativt utbud om uppåt 300 olika sorters praliner och tryfflar, samt 111 handgjorda chokladkakor, lockar kunder från såväl Sverige som utlandet. Choklad kommer i många former och kvaliteter: sammetslen eller knaprig, kolasöt eller bitter, kryddig eller fruktig. Genom erfarenhet och kreativitet testar Pralinhuset ständigt fram nya, förföriskt goda och innovativa smakkombinationer. I tillverkningsprocessen använder man sig endast av högkvalitativa råvaror, och tillverkar choklad med upp till hela 100% kakaohalt. Denna bredd och flexibilitet gör det möjligt att producera choklad direkt utefter kundens önskemål gällande exempelvis smak, laktos- och mjölkfri choklad, choklad utan tillsatt socker, vegan, ekologisk, jordgubbschoklad, apelsinchoklad, limechoklad, ruby choklad, samt karamellchoklad. Tillverkningen sker i den egna fabriken i natursköna Tyresö. Därifrån distribueras dagligen choklad och andra goda produkter ut runt om i Sverige, till resten av Norden, samt till Asien.