29 september - 1 oktober & 6 - 8 oktober 2016
 
 

S:t Eriks bryggeri

S:t Eriks är en serie moderna svenska mikrobryggda öl som öppet visar sin kärlek till humle. Historien om S:t Eriks Bryggeri börjar i Stockholm 1859 och lever vidare genom ölmakaren Jessica Heidrichs innovativa ölsorter med en tydlig inspiration från USA:s västkust. S:t Eriks Bryggeri ligger idag i Arlandastad utanför Stockholm. Bryggeriet har utsetts till Top New Brewer 2013 av Ratebeer©.

Jessica Heidrich är före detta forskaren som vunnit SM i bryggning fyra gånger och 2010 blev ölbryggare på heltid. Med ölserien S:t Eriks har Jessica skördat stora framgångar både i Sveriges och internationellt. 2011 utnämndes S:t Eriks Pale Ale till Sveriges bästa öl, alla kategorier, på Stockholm Beer & Whisky Festival och bryggeriet erövrade samtidigt även utmärkelsen Årets Beer Trophy som bästa bryggeri.

På Master Classen kommer ni få höra om historien bakom varumärket och inspirationen bakom de olika ölen. Vi kommer bla att prova några nyheter och något small batch projekt samt prata mera om samarbetet med några av Sveriges bästa kockar.

Jessica Heidrich, Head Brewer
 07 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
S:t Eriks Bryggeri - 19.00
Jessica Heidrich 
150 kr 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se