25-27 SEPTEMBER & 2-4 OKTOBER 2014
 
 

Håll koll på denna sida som nu uppdateras dagligen..

Kunskap förändrar upplevelsen.
Välkommen till mässan unika provningar!

På Stockholm Beer & Whisky Festival och Taste Experience, erbjuds ett mycket stort och exklusivt antal skolor och provningar. Alla ca 1 timme långa. Ta tillfället i akt och fördjupa dina kunskaper under ledning av några av landets och världens absolut ledande dryckesexperter.

Med reservation för eventuella ändringar.

 25 September
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingår i entrépriset 
Ölskola II - 17.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
Ölskola III - 19.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson  
300:- 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
 Master Classes 25 September
London Calling - 15.00 
Phil Lowry  
150:- 
Ocho- Single Estate Tequila - 15.00 
Jesse Estes 
190:- 
Defektprovning Öl - 16.00 
Jessica Heidrich 
190:- 
Defektprovning Vin - 17.00 
Solveig Sommarström 
190:- 
Grundkurs i Whisky - 17.00 
Tommy Isaksson 
190:- 
Not for Sale Ale - 17.00 
Ulf Stenerhag 
Gratis 
Rom - Star Cigarr & Spirits - 18.00 
Mario Navarro  
190:- 
Jura - 19.00 
Scott Milne 
190:- 
Brewers Association’s American Craft Beer - 20.00 
Andreas Fält 
150:- 
Last great malts - Bacardi - 20.00 
Stephen Marshall  
190:-  
Suntory - 20.00 
Tatsuya Minagawa 
190:- 
Fler Master Classes kommer inom kort
 26 September
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola II - 17.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
Ölskola III - 19.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson  
300:- 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Calvadosskola - 21.15 
Michel Jamais 
190:- 
 Master Classes 26 September
Adnams - 14.30 
Dan Gooderham 
150:- 
Camden Town - 15.00 
Alex Troncoso  
150:- 
Glengoyne - 15.45 
Elisabeth Andersen 
190:- 
Ardbeg - 16.00 
Michael Heads 
190:- 
Bath Ales/Beerd Brewing - 17.00 
Moussa Clarke 
150:- 
Brewdog - 17.00 
Victoria Scott 
150:- 
Brewers Association’s American Craft Beer - 17.00 
Andreas Fält 
150:- 
Gordon & MacPhail - 17.00 
Michael Urqhuart 
190:- 
Rom - Star Cigarr & Spirits - 17.00 
Mario Navarro  
190:- 
Burn Stewart/Bunnahabhain - 18.00 
Dr Kirstie Mc Callum  
190:- 
CAP Brewery - 18.30 
Mattias Hammenlind 
150:- 
anCnoc peaty collection - 19.00 
Mark Williamson 
190:- 
Diplomatico Rom - 19.00 
Tito Cordero 
190:- 
Jura - 19.00 
Scott Milne 
190:- 
Laphroaig - 19.00 
John Campbell 
190:- 
Ardbeg - 20.00 
Michael Heads 
190:- 
Suntory - 20.00 
Tatsuya Minagawa 
190:- 
Calvados - 21.00 
Christian Drouin 
190:- 
Mohawk Brewing Company - 21.00 
Stefan ”Mohawk” Gustavsson  
150:- 
Fler Master Classes kommer inom kort
 27 September
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola II - 17.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
Ölskola III - 19.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson  
300:- 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
 Master Classes 27 September
New Belgium - 13.00 
Casey Kjolhede 
150:- 
Brewers Association’s American Craft Beer - 14.00 
Andreas Fält 
150:- 
Specialprovning Brooklyn Brewery - 14.00 
Garrett Oliver 
150:- 
Coronado Brewing Company - 15.00 
 
150:- 
Diplomatico Rom - 15.00 
Tito Cordero 
190:- 
Siren Craft Beer - 15.00 
Sam Lee 
150:- 
Camden Town Brewing Co. - 16.00 
Stefan “mr Mohawk" Gustavsson 
150:- 
Highland Park - 16.00 
Martin Markvardsen 
190:- 
Rom - Star Cigarr & Spirits - 16.00 
Mario Navarro  
190:- 
anCnoc peaty collection - 17.00 
Mark Williamson 
190:- 
Glengoyne - 17.00 
Elisabeth Andersen 
190:- 
Thornbridge Brewery - 17.00 
 
150:- 
Ardbeg - 18.00 
Michael Heads 
190:- 
Burn Stewart/Bunnahabhain - 18.00 
Dr Kirstie Mc Callum  
190:- 
Jura - 18.00 
Scott Milne 
190:- 
Adnams - 18.30 
Dan Gooderham 
150:- 
CAP Brewery - 19.00 
Mattias Hammenlind 
150:- 
Amerikansk whiskey - 20.00 
Dominique Egli  
220:- 
Rökig Whisky - 20.00 
Magnus Fagerström 
190:- 
Brewdog - 20.30 
Victoria Scott 
150:- 
Fler Master Classes kommer inom kort
 2 Oktober
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola II - 17.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
Ölskola III - 19.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson  
300:- 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
 Master Classes 2 Oktober
This is Cachaça - 15.00 
Carlos Oliveira  
190:- 
Agavesprit, Tequila & Mezcal - 17.00 
Lars Renbjer 
200:- 
Den svenska whiskyns historia - 17.00 
Hasse Nilsson 
250:- 
Grundkurs i Whisky - 17.00 
Tommy Isaksson 
190:- 
Founders Brewing Co. - 18.00 
Jason Heystek 
150:- 
Doorly´s Rum Barbados - 19.00 
Richard Seale 
240:- 
Glenfarclas - 19.00 
Kate Watt 
190:- 
Italian After Work - 19.00 
The Italian Cousins 
250:- 
Brewers Association’s American Craft Beer - 20.00 
Andreas Fält 
150:- 
Fler Master Classes kommer inom kort
 3 Oktober
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola II - 17.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
Ölskola III - 19.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson  
300:- 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Calvadosskola - 21.15 
Michel Jamais 
190:- 
 Master Classes 3 Oktober
Glenfarclas - 15.00 
Kate Watt 
190:- 
Stone Brewing Co - 15.00 
Greg Koch 
150:- 
CAP Brewery - 16.00 
Mattias Hammenlind 
150:- 
Brewers Association’s American Craft Beer - 17.00 
Andreas Fält 
150:- 
Diplomático Rom - 17.00 
Fredrik Lindkvist 
190:- 
Glenmorangie - 17.00 
Bryony McIntyre 
190:- 
Mikeller - 17.00 
Petra Öhman 
150:- 
Rökig Whisky - 17.00 
Magnus Fagerström 
190:- 
anCnoc peaty collection - 18.00 
Derek Sinclair 
190:- 
Beavertown Master Class - 18.00 
Logan Plant 
150:- 
Bruichladdich - 19.00 
Joanne Brown 
190:- 
Founders Brewing Co. - 19.00 
Jason Heystek 
150:- 
Single Maltens Räddare - 19.00 
 
190:- 
Williams Brothers - 19.00 
Scott Williams 
150:- 
BrewDog med James Watt - 20.00 
James Watt  
150:- 
Nikka - 20.00 
Sayumi Oyama 
190:- 
Tjejprovning med Highland Park - 21.00 
Martin Markvardsen 
190:- 
Fler Master Classes kommer inom kort
 4 Oktober
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola II - 17.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
Ölskola II - 19.00 
Jan-Erik ”Janko” Svensson 
150:- 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
 Master Classes 4 Oktober
Dugges - 13.00 
Mikael Dugge Engström 
150:- 
Glenmorangie - 13.00 
Bryony McIntyre 
190:- 
Mjödprovning - 13.00 
Alexey Dolzhenko 
150:- 
Brewers Association’s American Craft Beer - 14.00 
Andreas Fält 
150:- 
Highland Park - 14.00 
Martin Markvardsen 
190:- 
Brewers Association’s American Craft Beer - 15.00 
Andreas Fält 
150:- 
CAP Brewery - 15.00 
Mattias Hammenlind 
150:- 
To Øl - 15.00 
Tore Gynther 
150:- 
Founders Brewing Co. - 16.00 
Jason Heystek 
150:- 
Glenfarclas - 16.00 
Kate Watt 
190:- 
Pusser´s Rum - the original Navy Rum - 16.00 
George Freegard 
220:- 
S:t Eriks Bryggeri - 16.00 
Jessica Heidrich 
150:- 
Beavertown Master Class - 17.00 
Logan Plant 
150:- 
Diplomático Rom - 17.00 
Fredrik Lindkvist 
190:- 
anCnoc peaty collection - 18.00 
Derek Sinclair 
190:- 
De Struise - 18.00 
Urbain 
150:- 
Omnipollo - 18.00 
Henok Fentie 
150:- 
BrewDog med James Watt - 19.00 
James Watt  
150:- 
Rökig Whisky - 19.00 
Magnus Fagerström 
190:- 
Nikka - 20.00 
Sayumi Oyama 
190:- 
Pusser´s Rum - the original Navy Rum - 20.00 
George Freegard 
220:- 
Fler Master Classes kommer inom kort
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se