We offer a wide range of different tastings.
Please look at the schedule bellow.
For more information about each school, please give us a call: +46(0)8 662 94 94 / info@stockholmbeer.se
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola II - 17.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
150:-
Fullbokad
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola III - 19.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
300:-
Först till kvarn
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
New Belgium - 13.00
Casey Kjolhede
150:-
Först till kvarn
Brewers Association’s American Craft Beer - 14.00
Andreas Fält
150:-
Först till kvarn
Specialprovning Brooklyn Brewery - 14.00
Garrett Oliver
150:-
Först till kvarn
Coronado Brewing Company - 15.00
150:-
Först till kvarn
Diplomatico Rom - 15.00
Tito Cordero
190:-
Först till kvarn
Siren Craft Beer - 15.00
Sam Lee
150:-
Först till kvarn
Camden Town Brewing Co. - 16.00
Stefan “mr Mohawk" Gustavsson
150:-
Först till kvarn
Highland Park - 16.00
Martin Markvardsen
190:-
Först till kvarn
Rom - Star Cigarr & Spirits - 16.00
Mario Navarro
190:-
Först till kvarn
anCnoc peaty collection - 17.00
Mark Williamson
190:-
Först till kvarn
Glengoyne - 17.00
Elisabeth Andersen
190:-
Först till kvarn
Thornbridge Brewery - 17.00
150:-
Först till kvarn
Ardbeg - 18.00
Michael Heads
190:-
Först till kvarn
Burn Stewart/Bunnahabhain - 18.00
Dr Kirstie Mc Callum
190:-
Först till kvarn
Jura - 18.00
Scott Milne
190:-
Först till kvarn
Adnams - 18.30
Dan Gooderham
150:-
Först till kvarn
CAP Brewery - 19.00
Mattias Hammenlind
150:-
Först till kvarn
Amerikansk whiskey - 20.00
Dominique Egli
220:-
Först till kvarn
Rökig Whisky - 20.00
Magnus Fagerström
190:-
Först till kvarn
Brewdog - 20.30
Victoria Scott
150:-
Först till kvarn
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola II - 17.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
150:-
Först till kvarn
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Ölskola II - 19.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
150:-
Först till kvarn
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Dugges - 13.00
Mikael Dugge Engström
150:-
Först till kvarn
Glenmorangie - 13.00
Bryony McIntyre
190:-
Först till kvarn
Mjödprovning - 13.00
Alexey Dolzhenko
150:-
Först till kvarn
Brewers Association’s American Craft Beer - 14.00
Andreas Fält
150:-
Först till kvarn
Highland Park - 14.00
Martin Markvardsen
190:-
Först till kvarn
Brewers Association’s American Craft Beer - 15.00
Andreas Fält
150:-
Först till kvarn
CAP Brewery - 15.00
Mattias Hammenlind
150:-
Först till kvarn
To Øl - 15.00
Tore Gynther
150:-
Först till kvarn
Founders Brewing Co. - 16.00
Jason Heystek
150:-
Först till kvarn
Glenfarclas - 16.00
Kate Watt
190:-
Fullbokad
Pusser´s Rum - the original Navy Rum - 16.00
George Freegard
220:-
Fullbokad
S:t Eriks Bryggeri - 16.00
Jessica Heidrich
150:-
Först till kvarn
Beavertown Master Class - 17.00
Logan Plant
150:-
Först till kvarn
Diplomático Rom - 17.00
Fredrik Lindkvist
190:-
Först till kvarn
anCnoc peaty collection - 18.00
Derek Sinclair
190:-
Först till kvarn
De Struise - 18.00
Urbain
150:-
Först till kvarn
Omnipollo - 18.00
Henok Fentie
150:-
Först till kvarn
BrewDog med James Watt - 19.00
James Watt
150:-
Fullbokad
Rökig Whisky - 19.00
Magnus Fagerström
190:-
Först till kvarn
Nikka - 20.00
Sayumi Oyama
190:-
Först till kvarn
Pusser´s Rum - the original Navy Rum - 20.00
George Freegard
220:-
Först till kvarn